Nån mer än jag som gillar rabatter?

Ica har ofta kampanjer och tanken är förstås att skapa merförsäljning på andra varor och på så sätt ändå tjäna mer pengar. Håller man sig till rabatterna kan man dock få en trevlig shoppingupplevelse:

20120114-160733.jpg

Jag har vissa principer jag inte bryter (tex att jag inte köper dansk gris) men trots detta går det att handla billigt helt klart!

1 reaktion på ”Nån mer än jag som gillar rabatter?”

  1. Jag är generellt sett väldigt dålig på att handla rabattvaror, handlar mest bara det jag behöver för stunden och ibland är det rabatt och ibland inte. Men kolla in appen Matpriskollen, den borde du kanske gilla. :) Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen