Sjukdom och träningssug

Återigen blev det dags för mig att däckas av en förkylning. Kan ju tyvärr inte påstå att immunförsvaret är på topp. Rätt synd då jag egentligen är sugen på att komma ut och röra mig även när det är regn och rusk och ”alla” klagar på vädret, men feber säger stanna hemma, och jag lyssnar.

Men nu är jag smart och tar en ordentlig vilodag. Har lärt mig den långa vägen att det kortsiktigt fungerar att peta i sig ipren och köra ändå, men det enda resultatet blir att förkylningen bryter ut några dagar senare, men då i mycket värre format.

Men nu börjar vi annars längta efter skidsäsongen och förutom att jag i lördags fick chansen att prova på rullskidor (mer om det i ett senare inlägg) så tittar jag på Robin Bryntessons fantastiskt härliga klipp:

Det får till och med en gym-skolkare som mig att vilja köra på gymmet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen