Vintrigt!

Fredag till söndag har ägnats åt vintersportande av lite olika sorter!

I fredags var vi på friluftsdag! Romme med en fullspäckad buss elever. Kallt men härligt. Dock känns alla backar lite småmesiga efter alperna.

20130120-204312.jpg

I lördags var jag och körde på Ågesta. Längdskidor i -20 hade jag inte gjort om jag inte bokat in det med en kompis. Dock var de första 3 kilometrarna värst, sedan blev man varm i kroppen och kunde njuta av den frostiga naturen när solen kom upp!

Dagen har ägnats åt hästar. Ridlektioner på morgonen och sedan en härlig uteritt i solen. Dagens pulshöjare blev när Assa drog med mig. Hade Hammi som handhäst men Assa gillade inte att vara efter övriga och hej, helt plötsligt var det pass i tävlingstempo. Skrek ”stopp” till övriga gänget, släppte Hammi som snällt stannade hos övriga och fick sedan stopp på Assa som sedan skötte sig exemplariskt resten av vägen.

20130120-204815.jpg

20130120-204802.jpg

Avslutade dagen med att sätta mig in i vallandets avancerade konst. Svårt, men kul att testa lite!

20130120-204920.jpg

1 reaktion på ”Vintrigt!”

  1. Jag har ALLTID har bäst glid så dethär var en rejäl omställning…. :)

    Verkligen mysiga bilder! <3 Vinter! Jag åkte också i ca -20 grader. Hur mycket jag än hade på mig så blev jag0 ju aldrig varm? Kanske var det för att jag inte riktigt kunde röra mig. Min överdragsjacka var inte gjord för så många lager under ;) Men luftrören var ju värst. Aj aj aj

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen