Fuck Cancer!

Fuck Cancer
Armband signerat Ung Cancer!

Ovanstående är mottot för organisationen ung cancer som nätverket bloggar om träning idag ordnade en träningsdag till förmån för!

Bra upplägg där du anmälde dig till klasser och betalade minst 50 SEK/klass som går direkt till organisationen. Sportlife Östermalm stod för lokalen, de underbara instruktörerna körde härliga specialklasser och företag som Holistic, Blueberry lifestyle, gococo, jysk och vitamin well sponsrade deltagarna med lite trevliga presenter!

Jag deltog i en otroligt rolig cykelklass som kombinerade tempo och MTB, bästa av två världar. Svettigt, kul, skönt och får mig längta till min egen tvåhjuling. Mina fördomar mot spinning (fördomar som innefattar begrepp som enformigt och långtråkigt) minskas helt klart tack vare denna typ av klasser! Kändes varierande och verklighetsanpassat.

Cyklingen följdes av rörlighetsträning med Jessica, något som min kropp verkligen behöver få mer av. Jessica är dessutom fantastiskt duktig på att peppa och få oss deltagare att tänja lite extra på gränserna, allt med ett leende på läpparna.

Avslutade med att lyssna på tjejerna från ung cancer som berättade mer om sitt arbete och kan bara säga: hatten av! De gör ett fantastiskt jobb för alla unga som drabbas av det där som ”aldrig skulle hända mig”.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen