Imorgon smäller det!

The Nike Blast 2013 pratar jag om förstås! Här kan ni läsa om förra årets blast. I år är jag dubbelt så taggad eftersom jag vet mer om vad jag ger mig in på och dessutom känner flera andra som ska vara med, så den sociala faktorn blir större.

Globen Nike Blast
Globen förberedd för Nike Blast!

Idag checkade jag in på clarion, hämtade ut mina biljetter och laddar nu genom plockmat (salami, oliver, grönsakstavar med guacumole och hummusdip) med efterrätt kesella-chokladmousse, hallon och lite annat smått och gott. Har även tillagat kyckling i ugnen och köpt på mig massa andra goda ingredienser för matiga sallader och mellanmål för de två kommande dagarna.

Har lagt fram ett antal olika träningstoppar och byxor och hoppas på att hitta nåt nytt i shoppen på plats.  Dessutom passade jag på att till slut införskaffa en sport-BH från mina elever i ÅK3 som driver företaget Zeebra som sitt projektarbete. Föregående läsår var de ett framgångsrikt UF-företag som nu har tagit steget och ombildat sig till HB! Lite roligt sammaträffande att Sofy skrev om rosa sport-BH:ar just idag!

Zeebra
Nyinköpt Zeebra – kan man inte dansa kan man i alla fall försöka se UT som en dansare på alla danspass!

 

3 reaktioner på ”Imorgon smäller det!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen