Mobilkrångel

Nu har jag lyckats strula till det med min mobil. Jag har en Iphone 3G. Alltså en långsammare version än den som ”de flesta” har. Detta innebär att jag inte har kunnat köra flera program samtidigt (multitaskat) när nya operativsystemet (iOS 4) kom.

 

Tröttnade till slut och fick för mig att göra en jailbreak. Googlade runt, laddade hem rätt program och skulle sen bara se till att jag hade senaste operativssystemet. Råkar då göra en återställning. Hade inte varit något större problem, om det inte var för att jag senast gjorde backup i januari. Så de senaste telefonnummerna, kalenderanteckningarna, träningsnoteringarna och annat spännande som jag använder mina appar till är nu borta. Heja mig!

 

Sitter nu och väntar på att återinstallationen av apparna ska bli klar i alla fall. Det tar tid och jag vill mest sova, men eftersom mobilen även är min väckarklocka så får jag passa på att vänta istället.

 

Nåväl, slutgnällt nu! Troligen fungerade ju trots allt mitt hackningsexperiment och jag kan bara konstatera att väldigt många delar av mitt liv finns i min telefon. Om det är bra eller dåligt är något jag kan fundera vidare på…!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen