Vi ska inte glömma att ha roligt!

Dagen började segt men slutade med en grymt kul aktivitet: Maskeradtölt. Jag har ingen tölthäst och ställde mest upp för skojs skull. Sedan visade det sig att det mer var maskeradshow och töltmomentet var inte så viktigt… ”Yes, då kan jag rida pass!” tänkte jag då! Tyvärr låg det rätt sent på dagen och jag tror arrangörerna hade hoppats på att fler i publiken hade valt att stanna kvar, mingla och festa och sedan titta lite på detta.

;

Alla deltagare på SM fick vara med och vi var runt 15 deltagare som hade tre varv var på oss att köra en liten show på banan. Bland ustyrslarna fanns det ett antal indianer, ett antal skimlar som precis som jag körde gullighetstema (prinsessa, pegagus, ängel etc) och så Zorro, Michael Jackson och Scream… Mest underhållande var Tarzan och Jane, komplett med att Jane red på en Elefant. Jag skrattade även högt när Nina K på Midas rider in till Sean Banan…”Kingen”. Dock var det en annan ”King” som vann. Ylva på Mökkur – i full Elviskostym, inklusive gitarr tog hem vinsten!

;

Fem ekipage kom på andraplats och vi övriga kom delad trea. Men en tredjeplats på SM är väl inte fy skam? ;)

;

Jag hade alltså stylat Assa till en ”My Little Pony”. Rosa flätor (som tyvärr lossnade), rosa blomdiadem, rosa boots, stjärnor på rumpan och jag med änglavingar, remsandaler, hårförlängning och tyllkjol gjorde att jag valde artistnamnet ”Starlight sparkle”. Vi red in på banan till temat ”My Little Pony” och speakern uttryckte sin tacksamhet för den nostalgitripp jag bjöd dem på. Körde ett varv tölt, sedan ett varv trav och avslutade med två passläggningar som kändes helgrymma – trots brist på stigbyglar och andra små detaljer…!

;

Mammas kommentar efteråt: ”Detta var nästan det roligaste på SM”. Och jag håller med, när jag var liten avskydde jag att klä ut mig men nu är det riktigt kul! Men såklart att jag är riktigt taggad för att få rida speedpass på söndag också! Men att göra sånt här som inte är 100% allvar, rida för att det är roligt och bara njuta av kommunikationen med hästen och responsen från publiken är en riktig kick!

;

Innan showen!

20120714-083030.jpg

Tyvärr lossnade de ursprungliga flätorna…!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen