Ett spontant teaterbesök!

Igår på jobbet fick jag ett mail: Där stod det att svensklärarna skulle på teater och hade en biljett över, först till kvarn fick den. Jag tänkte efter lite snabbt, och svarade sen, vilket ledde till det första teaterbesöket på flera år för min del. Mycket trevligt!

 

Platsen var Stadsteatern och vi såg Anna Karenina. En avskalad pjäs där skådespelarnas berättande fick ta den största platsen. Den var intressant och jag är i efterhand glad att jag har sett den. Det är inte den där rena underhållningen utan snarare något man ser och undrar varför, men som man sedan inte riktigt kan släppa i tanken. Temat för historien är olika former av kärlek och hur det påverkar människan men för att läsa mer så är det bättre att ni läser om den på teatermagasinets hemsida.

 

Nu väntar det ett par dagars långledigt där jag tänkte rida, träna, besöka ”smaka på stockholm” och imorgon bege mig till Gällivare för att döma på Bifrost Regionala tävling. Sommarlovet känns helt galet nära och jag är oväntat ostressad, vilket är otroligt skönt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen