Weekendläger i Tänndalen!

Förra årets ridläger i Tänndalen får en repris!

Ridning på den nya ridbanan vid skidstadion varvat med fjällridning, god mat och trevligt umgänge! 30/7 – 2/8

Hela gänget 2019 samlat förutom Helena som tyvärr bara kunde vara med halva tiden.

Bor gör vi på Siljeströms fjällgård där det finns mysiga rum och trevliga gemensamhetsutrymmen! I kurspriset ingår kost och logi, ni tar dock med egna sängkläder och handdukar.

Upplägg för lägret:
Vi träffas på torsdag eftermiddag/kväll och umgås och äter middag. Kommer ni fram tidigt finns möjlighet till en fjällpromenad eller liknande innan vi äter middag. Självklart blir det en hel del hästsnack också.
Fredagen ägnas åt ridlektioner på ridbanan samt ett ryttaryogapass på kvällen. På lördag rider vi ett individuellt pass och rider ut på fjället på eftermiddagen. Söndagen avslutas också med en ridlektion på förmiddagen och en mer lättsam aktivitet på eftermiddagen. Om det sedan blir en skojtävling av något slag eller en uteritt igen avgör vi tillsammans. Exakt tid för avslutning anpassas lite till hur lång restid deltagarna har hem, men senast kl 15 är vi klara. Önskas en extra övernattning sön – mån går det att ordna mot ett litet pristillägg.

OBS: beroende på väder kan vi flytta runt lite i schemat – vi försöker tajma in fjällridningen till bra väder såklart.

Pris: 

3 400:- för deltagare med egen häst (finns möjlighet att bygga hage precis bredvid boendet).

3 900:- inklusive hästhyra (finns begränsat antal hästar att hyra beroende på ridförmåga).

Faktureras två veckor innan kursstart. Då skickas även ett mer detaljerat välkomstbrev ut.

I priset ingår: Boende tors – sön, kost tors – sön, fyra individuella ridlektioner samt gemensamma aktiviteter. Vi kör även ett yogapass ihop, ni som har en yogamatta får gärna ta med den annars går det bra med en handduk. (Ni som vill ha mer fys/stretch/rörlighet/kroppskontroll kan boka ett indviduellt PT-pass med Jonas som genomförs parallellt med ridlektioner)

Anmälan görs till malin.stang@gmail.com och är bindande, pengar kan dock återfås mot uppvisande av veterinär/sjukintyg eller om UD fortfarande avråder från resor inom landet i sommar.