Seriekurs för Malin

 Seriekurs Senhöst 2022

Då efterfrågan varit stor så gör vi nu ett försök med en liten seriekurs på Åsen på våra härliga och välutbildade hästar! Mindre grupper på 2-3 elever gör att det finns mycket utrymme för feedback och utveckling. Till våren kan det bli ett liknande upplägg med ridning ex. Varannan eller var tredje vecka. 

Glamur

Vad?

Innehållet i lektionerna utgår ifrån barnens nivå samt önskemål. Min ambition är att de får en bra grundutbildning där de rider med balans och med lätta hjälper samt med en förståelse för hästarna. Första gruppen är med och gör iordning hästarna innan och om det är två grupper så tar då grupp nr 2 istället hand om hästarna efter ridningen, det gör att vi kan räkna med en total tid på 75 – 90 minuter per grupp, varav ridning är 45 minuter.  

I höst blir det fyra tillfällen! 

Kostnad

Priset för höstens kurs är 1200 sek inklusive hästhyra. Betalning sker via faktura och vid missat tillfälle kommer det finnas ett tillfälle för igenridning innan jul. 

Grupper

Målet är att eleverna har en hyfsat jämn nivå och åldrarna som anges nedan är riktlinjer, eftersom de är såpass få kan undervisningen ändå vara relativt individanpassad. Har ni önskemål om att rida i samma grupp försöker jag såklart ordna det!

Tiden som anges är när vi ses i stallet. Första gruppen får göra iordning hästarna och grupp nr 2 tar över på ridbanan. 

Aktuella datum för hösten är:

Måndagar: 7/11, 21/11, 28/11, 5/12

15:00 Fortsättningsgrupp 6 – 10 år (1 plats kvar)

16:30 Fortsättningsgrupp – 10 år och äldre (1 plats kvar)   

Torsdagar:  10/11, 24/11, 1/12, 8/12

15:00 Fortsättningsgrupp  8 – 12 år (1 plats kvar)

16:30 Nybörjargrupp 6 – 12 år – Inga förkunskaper krävs

Igenridning 17/12 (lördag) 


Anmälan

Anmälan är bindande och sista anmälningsdag är 31:a oktober. Anmälan sker till: malin.stang@gmail.com (efter det kan det gå att hoppa in i grupper i mån av plats)

Ange namn, adress och telefonnummer samt önskad ridtid. Beskriv gärna nivå. Jag försöker matcha önskade ridtider och nivåer så gott som möjligt men skriv gärna flera tider så blir det enklare.

Innan kursstart skickas en faktura ut som har 10 dagars förfallotid, den skickas till den mailadress som angavs vid anmälan om inget annat önskas. 

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar!

Försäkringar

Hästarna är försäkrade så att det ska täcka både häst och ryttare! Dock sker all ridning på egen risk och jag vill att alla barn som rider också har en egen olycksfallsförsäkring samt använder en godkänd hjälm. Det finns ett fåtal hjälmar till låns men det är såklart alltid bättre med individuellt anpassad säkerhetsutrustning. Hästarna som används i verksamheten är vänliga och trygga till sin personlighet men de är samtidigt levande varelser och olyckor kan ske.

inställd lektion

Om lektion ställs in på grund av externa faktorer som extremt väder (kallare än -20 eller storm) så meddelas det och vi löser igenridning eller återbetalning i samråd.