Seriekurs för Malin

 Barnkurser Vårterminen 2023

Vi fortsätter med ridkurserna till våren! Mindre grupper på 2-3 elever gör att det finns mycket utrymme för feedback och utveckling. Nu är vårens datum publicerade! Observera att det inte är lektion varje vecka utan uppehåll vissa veckor, till exempel under lovet. (Finns det mer ridsug så går det alltid att kontakta mig för en extra privatlektion om jag inte är bortrest) 

Glamur

Vad?

Innehållet i lektionerna utgår ifrån barnens nivå samt önskemål. Min ambition är att de får en bra grundutbildning där de rider med balans och med lätta hjälper samt med en förståelse för hästarna. Första gruppen är med och gör iordning hästarna innan och om det är två grupper så tar då grupp nr 2 istället hand om hästarna efter ridningen, det gör att vi kan räkna med en total tid på 75 – 90 minuter per grupp, varav ridning är 45 minuter.  

Kostnad

Pris för sex tillfällen är 1800 sek inklusive hästhyra. Betalning sker via faktura och vid missat tillfälle kommer det finnas ett tillfälle för igenridning. 

Grupper

Målet är att eleverna har en hyfsat jämn nivå och åldrarna som anges nedan är riktlinjer, eftersom de är såpass få kan undervisningen ändå vara relativt individanpassad. Har ni önskemål om att rida i samma grupp försöker jag såklart ordna det!

Tiden som anges är när vi ses i stallet. Första gruppen får göra iordning hästarna och grupp nr 2 tar över inne i stallet där vi har uppstart.  

Aktuella datum för våren:

Måndagar:  13/3, 27/3, 3/4, 17/4, 24/4, 8/5 

15:00 Fortsättningsgrupp 7 – 9 år (Fullt)

16:30 Fortsättningsgrupp 9-12  (Fullt)   

Torsdagar:  16/3, 30/3, 6/4, 20/4, 27/4, 11/5

15:00 Fortsättningsgrupp 8 – 12 (1 plats kvar)

16:30 Fortsättningsgrupp  8 – 12 år (1 plats kvar)

17:45 Fortsättningsgrupp 11-15 år ( 1 plats kvar)

Igenridning: i mitten på maj – återkommer med datum när det blir aktuellt! 


Anmälan

Anmälan är bindande och sista anmälningsdag är 6:e mars. Anmälan sker till: malin.stang@gmail.com (efter det kan det gå att hoppa in i grupper i mån av plats)

Ange namn, adress och telefonnummer samt önskad ridtid. Beskriv gärna nivå. Jag försöker matcha önskade ridtider och nivåer så gott som möjligt men skriv gärna flera tider så blir det enklare.

Innan kursstart skickas en faktura ut som har 10 dagars förfallotid, den skickas till den mailadress som angavs vid anmälan om inget annat önskas. 

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar!

Försäkringar

Hästarna är försäkrade så att det ska täcka både häst och ryttare! Dock sker all ridning på egen risk och jag vill att alla barn som rider också har en egen olycksfallsförsäkring samt använder en godkänd hjälm. Det finns ett fåtal hjälmar till låns men det är såklart alltid bättre med individuellt anpassad säkerhetsutrustning. Hästarna som används i verksamheten är vänliga och trygga till sin personlighet men de är samtidigt levande varelser och olyckor kan ske.

inställd lektion

Om lektion ställs in på grund av externa faktorer som extremt väder (kallare än -20 eller storm) så meddelas det och vi löser igenridning eller återbetalning i samråd.