Höstlovsridning

Höstlovet närmar sig och förutom att det såklart som tidigare går att boka privatlektioner på Röstberget för både vuxna och barn så kommer följande aktiviteter att erbjudas:

Dagridläger 1-dagars

Två ridpass per dag med olika teman, pyssel, skötsel och teori. Vi samlas klockan 9 och pratar om dagen och efter det gör vi i ordning hästar och rider. Vi äter tillsammans med vår medhavda lunch innan det blir ett till pass på eftermiddagen. Kanske att vi bygger en bana eller övar in ett program?  Beroende på grupp och vad de önskar kan det även bli ett pass i naturen!  Avslutar dagen gör vi 15:00!

Minst 2 och max 5 deltagare.  Ålder 7-13 år, OBS: olika nivå på olika datum.

Datum:

Läger 1: Tisdag 31/10

Grön grupp och uppåt (minimunkrav: Kan leda hästen själv, rider själv utan ledare i skritt)

Läger 2: Torsdag 2/11

Blå – röd grupp (Fixar det mesta av skötsel själv, rider självständigt i skritt, tölt/trav – mer fokus på gångartsträning och dressyr)

Lägret omfattar:

  • 2 ridpass per dag
  • Mys, häng och hästpyssel
  • Mellis/Fika (men ta med egen lunch)  

Pris:

1000 :- som faktureras innan läger.

Halvdagsläger/Hästis

För helt gröna elever kommer det att erbjudas en stallförmiddag (kl. 9:00 – 11:00) där skötsel, teori och ett ridpass ingår. Här behöver det följa med en hästvan (eller bara trygg vuxen) person som kan vara ledare vid behov. Hjälmar finns att låna! Även de som ridit enstaka gånger är välkomna! Ålder 6 – 10 år

Datum:

Fredag 3/11 (9:00 – 11:00)

Pris:

500:- som faktureras innan aktiviteten.

Anmälan: 

Sker till malin.stang@gmail.com senast 1 vecka före respektive lägerstart. Ange namn, adress (om du är en ny kontakt för mig) samt gärna lite förkunskaper för barnet.

Villkor: Lägret kan komma att ställas in på grund av för få deltagare. Anmälan är bindande och faktureras  innan lägerstart (betalningsvillkor 14 dagar). Vid sjukdom med sjukintyg för ryttare återfås 80% av anmälningsavgiften. 

Försäkringar

Hästarna är försäkrade så att det ska täcka både häst och ryttare! Dock sker all ridning på egen risk och jag vill att alla barn som rider också har en egen olycksfallsförsäkring samt använder en godkänd hjälm. Det finns ett fåtal hjälmar till låns men det är såklart alltid bättre med individuellt anpassad säkerhetsutrustning. Hästarna som används i verksamheten är vänliga och trygga till sin personlighet men de är samtidigt levande varelser och olyckor kan ske.

Rulla till toppen