100 dagar, så gick det!

Som ni kanske minns så hakade jag för 100 dagar på Martinas utmaning 100 dagar. En utmaning där man satte sina egna mål inom träning, kost och hälsa. Nu har 100 dagar gått och hur har jag skött mig då? Vissa mål har gått bra, andra är jag inte i närheten av, men där fortsätter jag att kämpa!

 

Mina mål var att:

  • Cykla till jobbet, 4/5 dagar och max använda en bussremsa. Jag har uppnått detta med råge. Ibland har jag ställt cykeln på jobbet och tagit t-bana hem men då har jag gått till jobbet dagen efter! Jag fortsätter med cyklandet tills dess att snön kommer är planen!
  • Springa en mil. Detta gjorde jag för några veckor sedan på drygt 60 minuter, en milstolpe (haha…!) i min löpträning.
  • 15 armhävningar på tå (från nuvarande 6). Sluttest i går kväll och jag klarade det! Det är dock på håret, och mest tack vare senaste Body Combatens styrkelåt, jag har inte gjort många armhävningar hemma.
  • Alkoholfritt. Så gott som!  Jag har festat alkoholfritt (inkl. kryssning och temafest), men har däremot druckit vin till maten totalt 3 gånger, alla gånger när jag varit på finare restauranger, samt en fantastiskt AW-drink på vampire-lounge (som dock troligen varit lika god utan alkohol).

De mål jag INTE uppnått var de som är klätterrelaterade. Jag ville klara en 5c-led, men jag har bara klättrat en gång sedan i somras, så målet får skjutas på till våren. Dessutom ville jag göra 3 chins. Jag har visserligen blivit LITE starkare men har varit alldeles för dålig på att nöta i chins-maskinen på gymmet.

 

Övergripande mål var att hålla mig frisk, få bättre kondis, ekonomi och hållning. Jag har faktiskt varit rätt frisk i höst även om jag typiskt nog är krasslig just nu. Kondisen har garanterat blivit bättre tack vare cyklingen, med många löprekord som resultat! Ekonomin... nja, man hittar ju snabbt nya saker att lägga pengarna på. Hållningen är nog densamma som förr, men har inte blivit sämre.

 

Hur som helst en rolig utmaning och det är alltid nyttigt att arbeta mot konkreta mål!

2 reaktioner på ”100 dagar, så gick det!”

  1. Ojoj!!……….. Glöm inte att skaffa en bra lampa till cykeln och kanske dubbdäck… För övrigt , bra kämpat tycker jag :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen