Aj, aj, aj!

Idag känns det i benen! Jag inledde nämligen gårdagen med att mycket hurtigt ge mig ut och springa.

Anledningen till detta är att vi på jobbet bestämt oss för att vara med i Vår Ruset (ja, det ska särskrivas…). Jag har egentligen aldrig varit någon löpare, även om grundkonditionen är hyfsad, så det lär behövas några träningspass för att jag ska känna mig säker på att orka. Igår klarade jag visserligen av hela sträckan i joggingtempo men det var tungt!

Gårdagskvällen tillbringades för övrigt tillsammans med ett gäng glada gäster. Vi hade melodifestivalkväll och lyckades väl enas om att Anna var en värdig vinnare, trots att hon inte var en personlig favorit.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen