Ändrade löpplaner!

Hade en vision om att idag komma ut på ett långt härligt löppass i skogen med oktobersolen som sken mellan de färgglada löven. Blev så besviken när jag förra helgen var krasslig. Denna dag, som också har en extra timme, rusade dock iväg alldeles för fort. Förmiddagen fylldes av ett återbesök i Nynäs där jag gästtränade lite med Elisabeth och hängde med på Body Jam och Body Balance. Balance kör jag rätt regelbundet nu men Jam var det flera år sedan, men vad roligt det var! Ridning, storhandling och plötsligt var det kväll.

 

Kom hem och tänkte först strunta helt i löppasset men envisheten vann. Det var ju ut i skogen jag ville! Bytte dock långpass mot ett snabbt 3-kilometerspass medan jag lät maten stå och bli klar i ugnen. Det härliga är att när jag väl kom iväg så var det bara roligt! Lät benen rulla och kände hur de senaste veckornas intervaller har hjälpt mig att bli snabbare, häftigt!

 

Nåväl, kontentan av det hela är väl helt enkelt: Ibland blir det inte som man tänkt sig, men att få i någon träning blir ofta bättre än ingen alls!

 

Testade för övrigt Nikes löp-app idag, gillar verkligen designen, man blir glad av den, eller hur?

 

 

20121029-080745.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen