Back to the 90’s!

För att hedra våra tonår så hade Madde valt det temat för sin födelsedagsfest, extra passande då de dessutom hade 90’s-klubb på Kolingsborg. En helkväll fylls med härliga gamla favoriter (eller låtar som man älskar att hata?)

 

Självklart hade vi ju även en dresscode:

 

Nej, mitt hår har inte växt, men jag fick i våras löshår som extrapresent när jag dömde en tävling. Det fick göra en insats så att tofsarna verkligen skulle komma till sin rätt. När outfiten (knytskjorta och klockad kjol) kompletterades med den mest tonårstrotsiga uppsynen och ett par vackra (?) stövlar med klossklack så resulterade det i kommentarer som ”du ser ut som en svarthårig Britney Spears” och ”du passar jättebra i långt hår” när vi väl kom ut på krogen.

 

Övriga damers outfits bestod också av tofsar, eyelinervingar, zickzack-diadem, magtröjor, leopardlinnen (tänk scary spice!), grungeflätor och läderhalsband.

 

Vi dansade ett antal timmar till hits från bland annat Backstreet Boys, Hanson, E-type, Roxette, Blümchen, Britney och Nirvana. Och ja, ni som minns 100-dagarsutmaningen, jag är fortfarande ytterst nykter vid mina krogbesök! Tokdansar minst lika mycket som annars, men mår betydligt bättre dagen efter.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen