Det måste vara ödet?

Jag måste ju helt enkelt ha ett öde som vill att jag ska bli en vältränad människa. Cykelvasan vann jag via en tävling som Preem hade och nu, som lagom uppladdning inför Lidingöloppet så vann jag en startplats till Hammarby Hill Run. Detta genom en tävling på Maratonbloggen. Jag, som drar mig för backträning och annan mer riktad löpträning tvingas helt enkelt in i det genom att springa loppet som, just det, går upp för Hammarbybacken två gånger!

 

Känns som ett kul event när ett träningspass kan ske i form av en tävling. I sådana sammanhang har jag ingen prestationsångest utan blir bara lite lagom extra peppad!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen