Drakbodas nationaldagsfirande!

Har ju glömt att berätta om vad vi gjorde på nationaldagen: Två gånger/år har vi en trevlig sammankomst i stallet när vi pratar teori och sedan gör någon kul aktivitet med hästarna. I år blev det på nationaldagen, utan svenska flaggor men väl med vackert vårväder och glada människor!

I år började vi med att prata Avelsvisningar. Eftersom jag ska visa Hamingja snart så tänkte jag att det var lägligt att berätta om vad det är så att alla vet vad jag tränar mot när jag övar på att springa rakt, ställa upp och galoppera fort som vinden.

Hästaktiviteten för dagen blev en ”photo challenge”. Deltagarna delades in i två lag och hade drygt en timme på sig att försöka föreviga så många situationer och fenomen som möjligt på bild! Självklart häatrelaterat! Allt ifrån ”hästsommar” och ”voltige” till ”turridning” och ”vacker tölt” fanns med på listan. Här kommer man långt på att även vara kreativ och deltagarna hade riktigt roligt verkade det som!

Grillning i trädgården avslutade dagen och då passade vi även på att gå igenom alla bilder. Vill inte visa för mycket på bloggen då jag inte vet vad deltagarna tycker om att synas offentligt, men jag kan bjuda på en grilltallrik:

20120610-223209.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen