Festliga dagar

Oj, vad veckan har gått fort! Denna vecka har varit väldigt händelserik och dessutom fylld av massa festliga, trevliga saker:

 

Torsdag:

Traditionell skolasvslutning för våra ettor och tvåor. Inleddes med samling i klassrum, utdelning av priser, elevarbeten, insamling av matkort och annat spännande innan vi begav oss till kyrkan för själva avslutningsceremonin. Skönsång, tal och stipendieutdelning var några av de saker som hände innan vi avslutade med ”den blomstertid”.

 

Fredag:

Studenten för eleverna på skolan. Innan utspringet åt vi en god trerätters och vi i lärarkören gjorde även ett bejublat framträdande av Rebecca Blacks: Friday friday. För er som inte vet det så är denna låt alltså en enorm hit som blev känd via youtube (spana in antalet visningar!). Förutom att vi sjöng så har vi även spelat in en remake på hennes musikvideo som projicerades bakom oss på väggen. Resultatet? Stående ovationer!

 

 

 

Och såhär såg vi ut på genrepet (bara tjejerna som syns):

Och fredagen var inte slut där! På kvällen blev det grillning hemma hos Jenny, för att fira hennes sextonde födelsedag (för nej, nej, inte 26). Rosa klänning för att hedra temat sweet sixteen.

 

Lördag

Började dagen lugnt med en promenad runt Årstaviken. Stoppade dessutom en halvtimme på en brygga för att ligga och sola, underbart!

 

Sedan var det dags att svida om och bege sig mot Ösmo kyrka och bevittna vigseln mellan Sophia och Oskar. Vigseln följdes av en fantastiskt trevlig fest ute hos Sophias föräldrar. Sammanfattning: Fin vigsel, vackert brudpar, strålande sol, många glada gäster, tipspromenad, skön stämning, god mat, vin, vackra och underhållande tal, otroligt god hembakad tårta, dansgolvsröj, badtunna, bastu, bad i havet, lägga sig i gryningen, brunch med paketöppning.

 

Ridning och bostadsrättsföreningsmöte fick avsluta denna vecka. Förstår ni om jag säger att jag kommer sova gott i natt?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen