Framgångar!

Tävlingshelgen bjöd förutom på sol även på trevliga resultat för mig och hästarna! Poängmässigt så gick det väl sådär i femgången. Hamingja gjorde sin andra femgångsstart och slutade på 3.30 men i finalen (som vi fick starta i tack vare strykningar) började hon gå fram mer för varje varv och när vi skulle lägga pass så började det lossna! Passpoäng mellan 2,5 och 4,0. Sista gick bäst men då slog hon upp…Felfattning i galoppen och uppslag i traven sänkte poängen ytterligare men slutade ändå på 3,86, bara två hundradelar efter nästa ekipage…! I övrigt var Hammis största utmaning att vara själv i hagen när Assa reds…

20120529-004528.jpg

Sötaste!

Assa kändes fin och lyhörd i F1 men det där lilla extra som krävs för de höga poängen saknades och vi slutade på 5,40. I finalen sänktes poängen (vet inte om Assa påverkades av den plötsliga värmen?) men jag är nöjd ändå eftersom det kompenserades med TVÅ SM-kval!

I PP1 (stilpass) så slog vi till på 5,67 och personbästa! Ledde även till en förstaplacering! Hon la sig säkert, var hyfsat snabb och stannade lydigt! Dagen efter så var det speedpass och nog för att banan är snabb i Norrköping men hon har ju knappt gått att lägga i veckan så jag var lite nervös och hade inga större förväntningar. Assa visade dock att hon kan vara säkerheten själv och låg hela raksträckan båda gångerna! Bästa tid: 8,77 vilket är nytt personbästa och SM-kval det med! Uppvärmningar på lång tygel med fokus på lyhördhet och harmoni känns som ett bra koncept!

20120529-005442.jpg
Efter speedpassen, kom 2:a efter supersnabba Karolina och Ari

20120529-005555.jpg

Hagmys!

2 reaktioner på ”Framgångar!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen