Intensiva dagar!

Lite dåligt med updates de senaste dagarna, jag vet! Har dock ursäkten att det har hänt otroligt mycket efter jobbet!

 

I Onsdags så var vi i Reykjavík för den Isländska uppsättningen av Hair! Otroligt bra, trots att jag inte förstod allt som de sa. Föreställningen gavs i Harpan och scenen var placerad i mitten av rummet, så man kände sig verkligen som en del av showen.

 

 

I torsdags fick vi en halvdag ledigt! Från början skulle det vara en heldag så vi hade redan vissa planer och bestämde oss för att fullfölja dem ändå. Så efter lunch blev det Reykjavík! Shopping och italiensk restaurang. Jag köpte lite söta civila kläder bland annat. På väg hem så stannade vi för att utforska det berömda området Reykjadalur, som ligger innanför Hveragerdi.  3 kilometers vandring i bergen, i otroligt vacker natur, för att sedan komma in i dalen där det finns massor av geologisk aktivitet och även en badvänlig å som håller runt 40 grader. Hela reykjadalur tog nästan 3 h vilket resulterade att när vi väl var hemma på gården var klockan halv 2.

 

 

 

 

I går (Fredag) så hade vi två gäster som ville rida långritt, så vi tog dem på en heldagstur! Jag hade min gamle trotjänare Blakkur, som nu faktiskt börjar lugna ner sig och skrittar delar av vägen. Varierande och vacker natur med åar, lavafält, skog och ängar. Vi lämnade stallet vid 10 och var tillbaka 16.30. Båda gästerna kunde rida riktigt bra och vi var tre som var med dem mest för att det var en trevlig tur, så en riktigt härlig dag!

 

Tillbaka på gården fick jag besök av Gittan och Sverre som är här på semester. Vi avnjöt middag i restaurangen och när de åkte så däckade jag i säng.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen