Klättra på väggarna?

Ja, jag är ju en såndär som lätt blir otålig men det ironiska är att klättra på väggar i verkligheten ger en mental avslappning istället!

I augusti började jag med att klättra på klättervägg relativt regelbundet och det är riktigt roligt! Brukar vara på Karbin och försöker klättra varannan vecka i alla fall. Nu har jag varit sjuk och inte klättrat på länge, så idag var det ovanligt tungt, men skönt ändå!

På väggen är man bara fokuserad på att ta sig vidare och att inte falla. Det gör att det blir en slags meditativ känsla i det hela. Nu har jag inte testat utomhusklättring men kan tänka mig att känslan blir ännu starkare så eftersom man samtidigt får naturupplevelsen också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen