Ledig dag – nästan…!

Söndag betyder vanligtvis ledig dag. För mig är det dock viktigare att jag kan vara ledig om det faktiskt är något speciellt på gång. Att bara vara ledig för att slappa är inte min grej, även om jag kan fördriva några timmar med datorn.

Blev i alla fall lite sovmorgon innan jag hjälpte tjejerna att få iväg en tur och själv red två hästar. Gick in tidigare innan lunch och pillade lite med datorn och efter lunch förkovrade jag mig lite i Isländska med hjälp av:

20120729-212949.jpg
Kalle Anka på Isländska

Sedan myste vi lite med familjen. Äldsta sonen och hans fru var på besök med sin 2-åriga dotter och dem känner jag sedan åren 03/04 när jag jobbade med Jacob i stallet. Självklart blev det lite mer ridning, inte minst för att visa Jacob hans häst som jag tränat lite.

20120729-213143.jpg

Kul för stadsflicka att komma ut på landet!

I samma veva kom även våra norska vänner på besök och då var det läge att även visa hästar för dem då de äger en del här.

20120729-213401.jpg

Valkyria (ja, samma häst som på fölbilden en bit ner) visas för 13 norrmän.

Efter det smakade det gott med middag och nu har jag tagit tillflykt till sängen. Känner mig inte helt pigg och kan ha någon latent förkylning i kroppen som jag försöker mota iväg med massa sömn.

Som ni märker så bestod lediga dagen mest av ”jobb” (6 hästar – check!) men det är väl så det ska vara? Att man har ett jobb man trivs så bra med att man har LUST att göra det även när man inte MÅSTE?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen