vinst cykelvasan
Stort tack till Craft för en härlig vinst!

Craft är en av Vasaloppets samarbetspartners, något som gör att de inför de olika loppen lottar ut diverse startplatser genom olika tävlingar. Bland annat på sin facebooksida. Idag hade jag turen att vinna! Jag har varit sjukt sugen på att köra Cykelvasan efter förra årets debut men platserna tog ju slut snabbare än snabbast. Lidingö MTB var jag sugen på men kände att det var lite dyrt, så detta känns hur kul som helst!  

Så, nu är bara frågan… vilken mountainbike ska jag köpa? (För… inte kan jag fortsätta plåga min stackars hybrid ute i skogarna?!)

Mera cykel i år!
Märkt på:                    

2 reaktion på “Mera cykel i år!

  • maj 8, 2013 kl. 12:41
    Permalänk

    Fasiken vad roligt att du vann :D Nog att det är ganska kul och cykla, men Cykelvasan ger jag mig inte på. ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.