Nytt år och nya möjligheter

Hjälp vad tiden går fort! Jullovet är slut och idag var första dagen tillbaka på jobbet. Upptäckte hur effektiv man faktiskt är efter några veckor av totalt slöande och det var roligt att träffa alla kollegor och elever igen!

I slutet av året kan det ju  vara trevligt att sammanställa och summera lite. Vi människor är ju av någon anledning rätt förtjusta i statistik av olika slag. Detta ska ni dock slippa… Jag hade tänkt göra detta i form av en fotobok, ett roligt sätt att få en liten årskrönika och samtidigt ta tillvara på några av de bästa bilderna från föregående år.

Men med jämna mellanrum kan det också vara bra att skriva upp sina målsättningar inför framtiden. Alla har vi någon form av mål men vi skriver sällan ner dem. Detta trots att det sägs att vi faktiskt når våra mål i mycket större utsträckning om vi faktiskt har fått ner dem på papper.  Kanske har att göra med att de då känns mer beständiga?

Så, vad är era mål för 2011?

På nyår kom vi fram till ett mycket bra nyårslöfte:

Att inte ha en massa löften som handlar om prestation men att njuta mer av vardagen.

Så, därför har jag inga mål som handlar om att tjäna pengar, tappa kilon, prestera bra på jobbet. Däremot har jag mål som att ha kul, lyssna på mig själv, säga ja till mer saker, våga mer, etc.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen