Snökul eller snökaos?

Ok, inte heller jag gillar att tågen stannar, folk krockar och att skotta fram bilar under detta är väl inte favoritnöjet.

20121206-222814.jpg

Men kan inte komma ifrån att jag älskar att det kommit snö! Jag ser fram emot att rida i snön, försöka åka lite längdskidor i helgen och jag hade en otroligt kul löprunda med Nike Run Club igår. Efter ett tag blev visserligen jag och Annika rätt ensamma då alla höll snabbare eller långsammare tempo, men tystnaden och känslan när man sprang längs med vattnet i Stockholm… Häftigt!

20121206-223059.jpg

Min gata igår! Vid löpning på sådant underlag: anpassa tempot och ha kul så går det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen