Sportshopen Tanum

Sportshopen i Tanum kallar sig ”Nordens största sportbutik” och förtjänar faktiskt ett eget inlägg!

20120628-114953.jpg

Butiken som från början kallades ”adidasshopen” och där man på 90-talet kunde fynda de coola adidasbyxorna till bra priser har under åren expanderat till en kedja, utvecklat sitt egna märke Swedemount och nu i år invigdes det nya flaggskeppet i Tanum. Och visst är det stort! Sportbutik kan dock vara missvisande då det inte säljs sportprylar i någon större utsträckning men däremot finns ett gigantiskt utbud av skor, friluftslivskläder, väskor, träningskläder samt sportbetonat mode!

Känslan när man kommer in i butiken är att det är lite inspirerat av Ikea på så sätt att hela familjen ska trivas. Det finns en matservering med billig mat (korv, glass och lösviktssallad), designade toaletter, skejtramp vid skejtmodet, lekhörna och biorum för barnen samt lugnare wifi-zon ovanpå provrummen.

Kommentaren från de manliga i sällskapet som tyckt tidigare butiker varit för instängda var att denna är mycket luftigare. Butiken är indelad med skyltar i taket (som är skyhögt) efter olika kategorier, inklusive en stor del som heter REA, vilket gör det lätt att hitta.

Så sammanfattningsvis: Ett stort utbud och trevlig miljö gör Sportshopen till en trevlig upplevelse!

Det jag kan tycka känns tråkig är att det är så uppenbart indelat i dam och herr när det kommer till färgskalor, något jag tycker alla sportklädestillverkare bör tänka på! Även om jag personligen är ett fan av rosa prylar så gäller ju inte det hela kvinnliga befolkningen.

20120628-120018.jpg

20120628-120045.jpg

Min shopping då?
I år har jag shoppat rätt mycket vilket dels beror på nyupptäckta intresset för cykling i kombination med utsliten löpgarderob!

Cykelutrustning: cykelskor, cykeltights och handskar. Allt från Newline

Löputrustning: korta och långa tights från Nike, dyra men med så skön passform! Skor från Adidas, modell: Supernova Sequence 4W.

Blev dessutom en vindtät väst från Swedemount och ett träningslinne från Casall.

20120628-120629.jpg

Premiärtur i Grebbestad igår!

20120628-121023.jpg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen