2 dagar kvar

Två dagar kvar tills jag ska kämpa mig fram 4,5 mil i ”fädernas spår”.

Idag fick jag sovmorgon och begav mig sedan ut i spåren. En kortare sträcka på drygt 7 km där jag fokuserade på tekniken. Eftermiddagen bjöd på en timme på snowboard i strålande sol!

Bokade även in vallning imorgon i den lokala skidbutiken. Valla (framförallt glidvalla) är en konst i sig och på träning så spelar det inte så stor roll för mig men bra glid när man ska åka såpass långt kan ju underlätta. I nuläget kommer jag knappt framåt när jag stakar. Kan delvis bero på bristande teknik men inte enbart får jag hoppas!

Annars är jag mest orolig för att klä på mig rätt mängd kläder. Ska jag ha underställ på benen eller om det räcker med vinterfodrade tightsen? Kommer den nyinköpta Craft-underställströjan göra sitt jobb och leda bort fukten? Behöver jag ett extra lager? Frågorna är många… Särskilt när YR.NO just nu utlovar regn…!

Fina spår!

 

1 reaktion på ”2 dagar kvar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen