Nu rullar vi norrut!

Sportlovet har börjat och för mig och min mor väntar en vecka i fjällen. Jag ska åka halvvasan på tisdag och är rätt nervös. Har inte alls fått den träningsmängd jag hade velat och är dessutom fortfarande lite orolig för en förkylning, även om jag inte riktigt har några symtom än. Å andra sidan så kan jag ta det rätt lugnt under loppet. Körde drygt två mil förra helgen i kasst före/valla och håller jag det tempot har jag ändå två timmar till godo innan de stänger banan. Mitt mål är just att ”ta mig runt” vilket är rätt skönt, jag vill hinna uppleva loppet utan att pressa mig för hårt då jag fortfarande är såpass ovan som längdåkare.

För att slippa köa för nummerlapp på tisdag åker vi via Mora idag, väl medvetna om att det finns en stor risk för bilköer. Å andra sidan har vi inte bråttom. Nu när jag har lyxen att vara passagerare så sitter jag och läser senaste numret av Fitness magazine (blev peppad att köra det funktionella träningspasset de bjuder på redan ikväll!), dricker lite kaffe och ska även jobba lite sen tänkte jag.

20120225-092837.jpg

1 reaktion på ”Nu rullar vi norrut!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen