Det finns inga dåliga kläder…?

20121209-200128.jpg
Kylig morgon

I morse: -15 grader, stall och ridlektioner!

Efter lunch: – 7 grader, längdskidor!

Om jag frös? Nix! Kyla håller mig sällan inne och rätt klädd klarar man sig långt! Hålla lektion i kyla kan vara marigt men nu sprang jag med en del och med mina skor från graninge, en skoteroverall och en islandströja under det så är det inga problem att hålla värmen. Ska man vara ute längre så rekommenderar jag tåvärmare. Det finns elektriska men även dessa fungerar toppen både i stallsko och i skidbacken.

Sara skrev häromdagen om sina favorit-träningskläder och jag tänkte ge mitt bidrag till topplista:

Årets bästa sko:

Älskar mina löpskor från Adidas samt Mizuno men de som jag använt mest är mina NIKE AIR MAX som man fick vid Nike Blast 2012 i år. De har fungerat vid alla typer av inomhusträning. Från Body pump och Combat till rena danspass.

Årets bästa träningströja:

Älskar min träningstopp från Casall i funktionsmaterial men annars kör jag bara med färgglada bomullslinnen när det är inomhusträning på G.

Årets bästa inomhusbyxor:

Mina härliga långa puma-shorts åker på så fort det blir lite tuffare träning. Casall har ett par mjuka capribyxor som ligger på en säker andra plats.

Årets bästa utomhusbyxor:

Sommar: Nikes löptights

Löpning i berg

Vinter: Craft Storm tights

Årets bästa löparjacka:

Springer i olika former av softshelljackor, Favoriten just nu är från Sonnenreiter, egentligen ett ridmärke men med väldigt funktionell jacka. För längd blir det en L3 jacka från Craft som jag hittade på rea på sportshopen i somras.

Längdskidkläder craft
Jag i längskidoutfit

Årets bästa underställ:

Håller med Sara här: Crafts underställ är grymma! (men är sugen på att testa merionull)

Pingis Craft
Craft underställströja funkar även när man spelar pingis

Årets bästa strumpor:

Pass – okänsliga fötter gör att jag tar första bästa ankelsockor.

Årets bästa sport-bh:

Champion har en fantastisk modell som jag bunkrar varje gång det är rea!

Årets bästa väst:

Swedmounts cykelväst som fungerar lika bra vid löpning!

cykelvasan
Jag innan start i Cykelvasan

Övrigt:

Pannband, handskar och annat anpassat efter sporten gör hela upplevelsen bättre. Sommarcykelhandskar och cykeltights räddade cykelsommaren och en skön hjälm kan verkligen höja eller sänka upplevelsen när man står på bräda.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen