Hästförändringar!

I allt jobbkaos som uppstår i maj så har jag inte riktigt hållt er uppdaterade men förra fredagen skrev vi papper med Hamingjas nya ägare. Jag har haft tankar på försäljning länge och samtidigt som det är svårt att sälja en häst som jag haft sedan hon var föl så har kemin inte stämt till 100% och då är det läge att gå vidare. Hamingja är söt, snäll, mjuk och lättriden men med lite för lite power för min smak, de flesta som rider henne fastnar dock för henne direkt och jag tror att hon och hennes nya ägare kommer trivas fint ihop och utvecklas vidare tillsammans! Så tack Hamingja för sju fina år tillsammans och stort lycka till önskar jag Camilla som köpt henne!

I samma veva skrev vi även papper på att jag tar över ägandeskapet för lilla Bylting! Hästen jag som tvååring pekade ut på Island som ”en häst som nog är lätt att rida in, och eftersom hon töltar i hagen så blir hon lättsåld”. Inte tänkte jag då att JAG skulle fastna för henne totalt och bli ägare till henne!

Charmig som tusan, lättlärd och orädd och med massa energi och vilja i henne gör att hon är otroligt rolig att jobba med! Med tanke på viljan lär hon dock ej bli en nybörjarhäst!

2014-05-26 07.22.17 2014-05-26 07.23.39bylting_maj_2014

En av första gångerna i tölt på ridbana:

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen