Nu rullar vi mot Wången!

image
Hedinn tre år!

För tredje gången ska jag och Assa tävla SM för Islandshästar som i år går på Wången. Tävlingarna börjar på torsdag men för att Assa ska hinna återhämta sig från resan åker vi redan idag.  Förutom att själv tävla ska det bli extra roligt att titta på Isar som som ska tävlas. Det är han som är pappa till min Hedinn som nu i år blir tre år gammal och som får äran att visa up sig i detta inlägg. Jag har knappt träffat honom under tiden på hingstbetet men när vi var och hälsade på för någon vecka sedan hade han blivit riktigt fin så jag sett fram emot att  jobba med honom i höst!

Att jag inte bloggat så mycket senaste tiden beror för övrigt på att jag inte är helt van vid min nya mobil men ska försöka bättra mig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen