Långritt

För någon månad sedan så kom Nattis på den strålande idén att rida långritt, och idag var det dags!

 

Vi var fem glada ryttare som lämnade stallet vid elvatiden. Målet var sjön Muskan, så den faktiska sträckan vi red var inte så lång och efter dryga timmen var vi framme. Vi hade alla ryggsäckar med matsäck och medan hästarna betade i vassen så njöt vi av mat, natur och solsken. En halvtimmes paus fick räcka och sedan begav vi oss hemåt igen. I höst hoppas jag på en repris, och vem vet, då kanske vi är ute ännu längre?

 

Matsäckstips á la LCHF:

Jag gjorde en av Moniques äggwraps som jag fyllde med philadelphiaost, rostbiff och avocado, mums! Dessa wraps är perfekta på utflykter och går att variera i oändlighet.

 

Min nyinköpta kamera fick också följa med och på rasten passade jag på att leka lite:

Och såhär såg vi ut i vårt picknickande:

En positiv överraskning för mig var hur snäll och trevlig Björg var. Hon har inte alltid skött sig så bra men idag var hon exemplarisk! Riktigt rolig att rida idag! Även Hamingja skötte sig bra när jag red henne på ridbanan sen. Känns bra att sluta med dessa positiva upplevelser eftersom jag imorgon flyr landet i sex veckor för att istället vara på Leirubakki på Island och jobba med hästarna där.

3 reaktioner på ”Långritt”

  1. …och från Leirubakki måste du blogga med mååånga fina bilder från nya kamerna!!!
    Tack för fredags – jättenice!
    Kram!

  2. Jag hade bara vanliga tråkiga ostsmörgåsar med mig. Skall bättra mig. Lovar!!. Instämmer med föregående talare om bilder och särskilt av mitt föl som jag inte har sett ännu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen