Framme!

Godmorgon! Igår kom jag fram till Island. Anders och Friða hämtade mig på flygplatsen och sedan tog resan till gården c:a 2,5 h. Då hann vi även med flera stopp på vägen, både för att äta glass och för att titta på Fylking (som vi äger 50% i) och hennes lilla hingstföl som vi äger. Fölet är fortfarande namnlöst så alla tips emottages tacksamt.

 

”Fölet”

Jag med Fylking (som mest var trött) och föl!

Finaste Bryggja gick med samma hingst.

Bryggjas stoföl (otroligt söt!)

Ännu ett charmigt föl!

Framme på gården fick jag mitt rum och det var direkt ut i stallet en sväng. Kände inte igen så många hästar därinne, ridhästarna var ute på något fält… Men fick träffa några av unghästarna vi ska rida in i sommar. Sedan blev det en lugn kväll och även en kvällspromenad över fälten för att se om det kommit något nytt föl.

 

Island som är känt för instabilt väder har precis fått sommar så temperaturen är runt 15 grader och växlande molninghet, härligt! Nu ska jag snart gå ut och äta frukost (känns väldigt sent då jag ej vant mig vid tidsomställningen) och sedan blir det en heldag i stallet! Ska försöka återkomma med mer uppdateringar snart, tills dess får ni ha det så fint!

 

 

 

6 reaktioner på ”Framme!”

  1. Trevligt med en rapport. Du får be Frida hitta på ett passande namn, annars vet du vad jag kommer att döpa honom till. ::))

  2. Vad vill Susan döpa honom till? Jag röstar fortf på Grímsvötn som någon föreslog på facebook precis när han fötts. Eller kanske Grímur som karln hette som vulkanen är döpt efter (visst är jag duktig som läst på ^^)

  3. Grímsvötn vill hon att han ska heta, problemet är att det namnet är en DET, inte en han eller hon ;) Men Grimur var väl ett bra förslag, och ja mycket påläst! =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen