Mat på vägen?

Sitter i bilen och väntar på Johanna, när hon kommer ska vi börja vår roadtrip ner mot Glasriket. Där väntar glasblåsning, träning, vandring, hotellboende och god mat!

Att äta på resande fot kan vara svårt tycker jag. I sista sekund bestämde jag mig för att skippa vägkrogsutbudet och ta med en egen matig sallad. Ska jag träna så är det extra viktigt att jag får i mig mat magen klarar fint!

De andra dagarna när vi bland annat ska vandra så tänkte jag passa på att köpa lite proviant på Ica: Skivad ost, ölkorv, avokado och nötter tex!

Snabbmat när man äter lågkolhydratskost är inte enkelt men utbudet blir större och större! Nu senast har Emborg kommit med en ny skivad ost i flera smaker t.ex. Ser fram emot att testa den och har jag tur så kanske jag till och med kan bli testpilot?

1 reaktion på ”Mat på vägen?”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen