Påsklov och vardagsstress

Påsklovet tillbringades i fjällen. Tänndalen för att vara mer exakt. Jag har inte varit i fjällen såpass sent under vintern men det var underbart! Ljusare på kvällarna, varmare på dagarna och mindre folk i backarna. Vi hade några dagar med sämre väder men annars var det också toppen. Blev många picknickar utomhus! God mat, träning och bastubesök fullbordade veckan.

Hemma igen hade all snö försvunnit och gav mig vårkänslor på riktigt! Skinnjacka fram och vinterjacka ner i förrådet. I helgen blir det till att shoppa vårkläder!

I övrigt är det en intensiv vecka som antagligen känns mer än vanligt på grund av att jag under lovet vande mig vid att sova längre på dagarna. Jag trivs med att jobba men de långa dagarna där allt går i ett gör att jag nästan inte hänger med. Hittills i veckan har jag varit hemifrån över 13 timmar varje dag. Inte mycket mer än sova och äta hemma alltså.

Det är tur att jag kan slappna av på tåget/bussen. Antingen läser jag eller så gör jag som nu, surfar och bloggar. Har även fyllt telefonen (ja, jag älskar fortfarande min iPhone) med avsnitt av Grey’s Anatomy, en serie jag följde förr men sedan tappade bort.

2 reaktioner på ”Påsklov och vardagsstress”

  1. hej malin!
    hoppas att allt är bra med dig!? ursäkta sent svar, jag har så mkt att tänka på, så mkt som krånglar just nu :/

    ang. lchf. ja, det skulle nog vara en utmaning för mig som vegetarian. jag får nog köra någon annan variant :)

    har du haft en bra helg? min har varit bra med sol, besök i grannstaden, promenad och film.

    du får ha en bra dag och vecka! kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen