Stockholmskvällar!

En helg som förutom ridning präglats av Stockholmshäng. Igår var det utgång och dans natten lång med underbara vänner. ”Södermalm – ett ställe” börjar bli vårt stammishak, men det är schysst musik och kul folk! Dansade större delen av kvällen och hade så roligt! Jag var nykter men har dock ändå haft bakiskänsla (hungrig och seg) idag. En kombination av hällregn och få timmars sömn misstänker jag.

 

Idag var det dock dags för mamma att få ena delen av sin födelsedagspresent. Middag på Södermalm! Efter stallbesöket var det därför dags att svida om och bege sig mot city. Jag hade valt ut en tapasrestaurang som heter El Clasico och som ligger på Skånegatan, nära Nytorget. Runt 50 SEK per tapas och oh så gott! Jag åt kyckling med grönsaker, baconlindande dadlar med färskost och musslor i vitlök. Detta serverades med en örtaioli och lite vitlöksbröd. Allt var gott men dadlarna var fantastiska! Ett matställe som rekommenderas varmt, men jag kan tänka mig att man behöver boka bord om man vill äta det en fredag eller lördagskväll.

Kom tyvärr på att jag skulle fota efter att jag börjat äta…

Eftersom jag numera har två cyklar så hade vi cyklat in till stan och mamma ville gärna se mer när hon ändå var på besök så vi bestämde oss för att ta en cykeltur. Vi cyklade alltså istället Götgatan upp, längs med slussen och bort förbi norr mälarstrand. Över Västerbron och sedan längs med hornstullstrand och årstaviken hem. Totalt över 11 km i ett mycket behagligt tempo. Att kunna cykla längs med vattnet nästan hela tiden är fantastiskt härligt!

Notera matchningen av kläder, hjälm och mobil!

 

Eftersom jag dessutom i torsdags arbetade sista arbetsdagen innan sommarlovet så har jag faktiskt nu börjat bygga upp en rejäl sommarkänsla!

 

1 reaktion på ”Stockholmskvällar!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen