Valla – en utmaning i sig!

Man vet att det är svårvallat när även experterna förklarar att ”plusgrader och nysnö är de svåraste förutsättningarna”.

Vi skippade klister, något som verkar bli allt vanligare? Då blev fästet istället noll och vi diagonalade förgäves på förmiddagsturen. Stakning och skejt blev det istället! Dryga timmen på förmiddagen i ett kuperat spår och efter några timmars lunch blev det pass nr. 2!

Denna gång försökte jag inte ens ge mig på diagonalåkningen. Istället blev det intervaller i backe vid skidstadion. Skejt upp och balansövningar varvat med stakning neråt. Roligt och en effektiv träning där pulsen var uppe på 185 i backen upp. Börjar för övrigt mer och mer både uppskatta och sätta skejttekniken, riktigt kul.

Var bitvis lite frustrerad över fästet på förmiddagen eftersom jag inte kunde köra som jag ville, men tror det jag måste lära mig är att utgå ifrån dagsförutsättningarna och min egen valla, då kan man njuta, oavsett fäste!

skiglädje.jpgRolig förmiddagstur!

bruksvallarna.jpg
Kvällsåkning – skenet bedrar, var späckat med folk. Mestadels proffs som susade förbi på alla sidor… (och ja, de satsade också på skejt!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen