Vinterplaner!

 

Halvvägs in i Oktober, jag har varit halvseg i flera dagar och nu börjar snörapporterna på sociala medier ramla in. Det är med andra ord helt klart läge att börja ladda inför den kommande vintersäsongen! Förra vintern fick jag ihop hela 21 dagar på Bräda, de flesta i Tänndalen. I år ville jag testa något nytt och efter att ha hört mycket gott om UPCA så bokade jag igår en nyårsresa med dem! De har ett koncept där allt, verkligen allt, ingår. Resa, boende, mat, liftkort och skidskola och du anmäler dig i den grupp och till den nivå du tycker är bra för dig! Jag valde Snowboard tout neige. ”tout neige” står för alla sorters snö och fokus ligger på att utvecklas i exempelvis off pist. Jag som är självlärd på bräda och dessutom mest åkt med skidåkare ser otroligt mycket fram emot att få finslipa teknik och åka med andra brädåkare för ovanlighetens skull.  Resans mål är Chamonix så alla ni som varit där: Tips mottages tacksamt!

 

Sen så smygstartar jag snösäsongen med en långweekend till Tänndalen andra helgen i november med längdskidträning som mål!

1 reaktion på ”Vinterplaner!”

  1. Ja, magen ska man ta hand om. Jag brukar bli helt uleatgsn och har mycket problem med magen efter att jag opererade bort gallan ff6r en massa e5r sen. De4rff6r har jag lovat mig sje4lv att e4ta be4ttre nu, me5r man inte bra i mage och kropp e4r det sve5rt att me5 bra ff6r f6vrigt Jag me5r som be4st ne4r jag inte e4ter ff6r fet mat och ne4r jag e4ter lagom, lagom ff6r mig e4r faktiskt ganska lite, vilket inte alltid e4r se5 le4tt. Le4gger upp lite bra-mt-recept pe5 bloggen som jag hittar och provar vartefter. Till att bf6rja med blir det nyttiga smoothies! Hoppas din mage blir be4ttre snart! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen