Nu när det som sagt är en väldigt intensiv period så gäller det att utnyttja dagsljuset till fullo! Kvällarna är fyllda av diverse aktiviteter (stall, jobbgrejer och träningar) så nu har jag börjat jogga innan frukost ett par dagar i veckan. Inga långa sträckor, 3-4 km är rätt lagom tycker jag.

 

När jag började fundera på det trodde jag aldrig att det skulle fungera. Inte för att jag har problem att vakna, när solen går upp tidigt har jag inte heller några problem med att göra det. Däremot fasade jag för att springa på tom mage! Men det har gått bättre än förväntat! Jag ser bara till att äta kvällsmål rätt sent.

 

När det dessutom är lika fint väder som idag, jag är ute på landet och kan springa i naturen och det är lite lagom kuperat, då blir löpningen nästan njutbar, och det underlättar  extra när man stöter på såna här under rundan:

 

Ko av rasen Highland Cattle

 

Morgonjogg!

3 reaktion på “Morgonjogg!

 • maj 8, 2011 kl. 22:47
  Permalänk

  I år har inte kossorna varit uppe på vår altan en enda gång!

 • maj 13, 2011 kl. 09:36
  Permalänk

  Nice med utomhusjogg! Skulle också villa kunna springa utomhus, men det gör ju så förbenat ont för mig varje gång. Det är helt enkelt inte värt det för mig.
  Kossan heter dock highland cattle (boskap) inte kettle (tekanna) ;)

 • maj 15, 2011 kl. 20:58
  Permalänk

  Oops, mina engelskakunskapet är väl helt enkelt inte mycket att skryta med… ;) (dock så får jag ursäkta mig med att det blev en hel del träffar när jag sökte på tekanne-kon… ;) )

  Jobbigt att dina knän är elaka men du kommer ju ut så mycket i naturen ändå =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.