Tävlat

Förutom att jag själv var ute och rörde på mig i helgen fick även hästen vara ute och springa. Vi var med på Dis Lätt som gick av stapeln på Ensta i Lördags.

 

Det var tredje gången på ovalbana och Björg är inte helt van än, vilket märks. Vid utgången så drar hon sig gärna mot den – vilket resulterade i lite missar i de olika gångarterna men annars gick hon bra och hon orkar mer än för en månad sedan.

 

I V5 (lätt fyrgång) så fick vi 5,07 i uttagningen med bland annat felfattning i galoppen och lite uppslag i traven. Låg sexa inför finalen men tack vare en strykning fick vi vara med i A-finalen, där vi red upp oss till en andraplats på poängen 5,37.

 

I T8 (en av de lätta töltklasserna) så gick vi till A-final direkt, med poängen 5,37. Väl där red vi ner oss något till poängen 5,17 men bibehöll hursomhelst fjärdeplatsen.

 

 

Sammanfattningsvis är jag jättenöjd, inte minst med att hon är så lätt att ha med sig. Visst har hon temperament när man rider, men är supersnäll i all hantering!

 

2 reaktioner på ”Tävlat”

  1. Grattis, vad fina ni är! Och morgonjoggandet låter jättemysigt, speciellt ute på landet. Saknar att springa på landet, det är så fantastiskt befriande! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen